
Alaus vartojimo kultūra Lietuvoje pamažu keičiasi į gerąją pusę. Vis gausėjančių alaus entuziastų ir namudinio alaus meistrų pastangomis, Lietuvoje atsiranda specializuotų alaus parduotuvių, aludžių bei alaus restoranų, į kuriuos einama ne ieškant galimybės nebrangiai ir neskubiai svaigintis, o atrasti alaus aromatų bei skonių paletes ir jo derinius su maistu. Alaus revoliucija neaplenkė maisto mylėtojų – alaus ir maisto deriniai šiuo metu net gausesni ir populiaresni nei maisto ir vyno.
Vis dar nežinote, kokį alų rinktis? Drąsiau žengti pirmuosius žingsnius alaus pažinime jums padės „Alaus gidas“. Mes esame tam, kad jus supažindintume su kokybiško alaus kultūra ir naujomis alaus vartojimo tradicijomis. Kad plėstume supratimą apie gerą alų ir, žinoma, mokytume mėgautis juo atsakingai!